Tapahtumat

Järjestämme vuoden aikana erilaisia asiakas- ja kumppanitapahtumia. Datschan aamiaisseminaarien teemat rakentuvat ajankohtaisten, alalla keskustelua herättävien aiheiden ympärille. Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumiin allaolevien linkkien kautta. Jos sinulla on kysyttävää tapahtumistamme, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen info[at]datscha.fi

Tapahtumakalenteri 

Datscha Padelturnaus 17.08.2017

Tervetuloa Datschan Padel-turnaukseen Hernesaareen! Tapahtuma alkaa Löylyssä (Hernesaarenranta 4) kevyen lounaan merkeissä. Löylystä jatkamme viereisille Hernesaaren kentille, jossa padelturnaus pelataan. Turnaus pelataan kahden hengen tiimeissä. Voit ilmoittautua pelaamaan joko yksin tai parin kanssa. Ilmoittaudu tapahtumaan rekisteröitymällä elokuun 4.päivään mennessä.

 

Datschan User Group -tapaaminen 28.09.2017

Päivitämme lisätietoja tapahtumasta pian. 

Datscha aamiaisseminaari 19.10.2017

Päivitämme lisätietoja tapahtumasta pian. 

Datscha aamiaisseminaari 05.12.2017

Päivitämme lisätietoja tapahtumasta pian. 

Datschan User Group -tapaaminen 13.12.2017

Päivitämme lisätietoja tapahtumasta pian. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menneet tapahtumat 

Datschan User Group -tapaaminen 21.06.2017

Seuraava User Group-tapaaminen järjestetään keskiviikkona 21.06.2017 klo 10 alkaen. User Group -tapaamisessa käymme läpi mm. uudet Datscha-ominaisuudet ja kehityskohteet, ja kuulisimme myös palautetta siitä, miten voisimme parantaa palvelua jatkossa. Tapaaminen on tarkoitettu erityisesti rakennusliikkeille. Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan!

Datscha aamiaisseminaari 15.06.2017

Torstaina 15.06.2017 Datscha järjestää aamiaisseminaarin, jonka aiheena on valtakunnallinen KIRA-digi -hanke, joka on hallituksen kärkihanke. Mutta miten edistetään kiinteistöliiketoiminnan ja julkisen hallinnon yhteispeliä synergiaetujen ja yhteentoimivuuden saavuttamiseksi? Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan!

Kiinnostuitko Datschasta? Tilaa demo!