2017-02-16

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ DATSCHA OY:LLE

Haussa pohjoismaiselle markkinajohtajalle Datscha Oy:lle päämäärätietoinen ja myyntihenkinen ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ kiinteistömarkkinoiden tietopalvelu- (Software as a service, SaaS) ja analysointityökalun palvelu- ja ratkaisumyyntiin.

 

1200x 825finland1

Työnkuva

Asiakkuuspäällikön työnkuvaan kuuluu vastaaminen niin uusasiakashankinnasta kuin olemassa olevien asiakkuuksien laadukkaasta hoidosta ja asiakassuhteiden syventämisestä. Työ on kokonaisvaltaista ja vastuullista: tehtäviisi kuuluu koko uusasiakasmyynnin kaari aina asiakastapaamisten varaamisesta kaupan klousaamiseen asti, sekä jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitosuunnitelmien laadinta ja tavoitteellinen toteuttaminen.

Merkittävimpiä asiakkaitasi ovat pankit, kiinteistökonsultit ja kiinteistöomistajat. Työalueenasi on koko Suomi, mutta 80 % asiakkuuksistasi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Asiakaskäyntien lisäksi sinut pitää liikkeellä alan seminaarit, asiakastapahtumat ja messut, joiden merkitys on tärkeä niin oman osaamisen ylläpitämisen kuin verkostoitumisen osalta.

Työtä tehdään Datschan perusarvojen mukaisesti, jotka ovat ”passion for colleagues and clients, excellence, innovation and integrity”.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyy parhaiten muutaman vuoden b2b-myyntikokemusta kartuttanut kiinteistöalan tuntija, mutta avaintekijät menestykseen ovat sisukkuus, erinomainen asenne ja intohimo niin alaa kuin myyntiä kohtaan. Pääasia siis on, että tekemisen meininki on omaa luokkaansa.

Olet myös aidosti hyvä kuuntelija ja ratkaisukeskeinen myyjä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja omaat luovaa ongelmanratkaisukykyä. Sinulle on tärkeää tuntea tuotteesi perin pohjin ja tuottaa asiakkaillesi rautaisen asiantuntijuutesi kautta, erinomaisen tuotteen lisäksi, todellista lisäarvoa.

Myyntitavoitteet eivät ole sinulle painolasti, vaan toivottu kirittäjä. Haluat olla myyntiseurannan paras, mutta kilpailuhenkisyydessä muistat myös yhteiset tavoitteet Suomen Datschan menestymisen osalta.

Datscha-konsernin kieli on englanti, joten suullinen ja kirjallinen englannin kielen taso on oltava vähintään hyvää.

Datscha tarjoaa

Datschalla pääset työskentelemään laadukkaan brändin ja kiinteistömarkkinoilla eniten käytetyn tietopalvelu- ja analysointityökalun myynnin parissa. Datscha kehittää tuotteitaan ja palvelujaan jatkuvasti, joten sinulla on aina uutta ja mielenkiintoista kerrottavaa asiakkaillesi.

Olet osa pientä, mutta motivoitunutta Suomen Datscha-tiimiä ja toimipisteesi sijaitsee Mannerheiminaukion viihtyisässä konttorissa. Datschalla vastuun ja vapauden periaate ei ole vain sanahelinää. Sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja yrityksen kasvuun.

Menestyksekkäästä työstä ja ahkeruudesta palkitaan peruspalkan lisäksi provisiolla ja vuotuisalla bonuksella. Datschalla on työntekijöilleen perustyöterveydenhoitoa hieman kattavampi paketti ja eläkevakuutus. Lisäksi Datscha huolehtii työntekijöittensä koulutuksesta ja kehittymisestä kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen avulla.

Lisätietoja

Haku on päättynyt. 

 

 

Jaa:
LinkedIn Twitter Facebook