2017-02-17

Digitalisaatio tulevaisuuden kiinteistömarkkinoilla

Automaation, jakamistalouden luomien uusien palveluiden ja langattomien teknologioiden myötä työnteon käytänteet ovat muuttuneet merkittävästi, ja monet sektorit ovat myös muokkautuneet digitalisaation kautta. IoT ja teollinen internet ovat merkittäviä liiketoimintaa muuttavia tekijöitä.  Perinteiset liiketoiminnan ekosysteemit ovat murroksessa myös kiinteistömarkkinoilla. Kaupallisten kiinteistöjen maailma on nykyään globaalimpi kuin koskaan, ja pysyäkseen kilpailukykyisinä, yritysten tulee löytää keino hyödyntää tietonsa voimaa ja löytää uusia mahdollisuuksia tiedon jakamisen, yhteistyön ja läpinäkyvyyden kautta.

Onko digitalisaation puute ongelma kiinteistömarkkinoille? Me Datschalla uskomme siihen, että tiedon jakaminen sekä sisäisesti että ulkoisesti ja tehokas yhteistyö ovat ratkaisuja, joiden avulla murroksessa olevat ekosysteemit saadaan toimimaan tehokkaasti yhdessä. 

Olemme koostaneet raportin digitalisaatiosta ja sen vaikutuksista markkinaan. Luotamme siihen, että digitalisaation avulla toiminnasta voidaan tehdä tehokkaampaa ja läpinäkyvämpää. Tutustu, millaisia asioita onnistuminen edellyttää!

Lataa opas täältä (englanniksi)

 

Transaction _4

 

Lisää tietoa: 

Datscha Insight

Ota yhteyttä

Jaa:
LinkedIn Twitter Facebook