2017-01-19

NCC AB on valinnut Ruotsissa Datschan palvelukumppanikseen

NCC AB on joulukuussa 2016 valinnut Datschan yhteistyökumppanikseen Ruotsissa. Datscha Insight – palvelu tarjoaa NCC:n käyttäjille joustavan ja tehokkaan alustan järjestelmätukineen, jonka avulla NCC pystyy hyödyntämään yksityiskohtaista kiinteistödataansa.

NCC etsi ratkaisua kiinteistöinformaation helppoon ja nopeaan löytämiseen, visualisointiin ja jakamiseen. Datschan työkalu ratkaisee ongelman tarjoamalla NCC:lle alustan yksityiskohtaisten kiinteistö- ja markkinatietojen analysointiin, arviointiin sekä tulevien hankkeiden kartoitukseen. Datschan sisältää mm. tiedot kiinteistöistä, omistajista, kaavoituksesta, vuokralaisista, vuokratasoista ja kiinteistökaupoista.

NCC:llä työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme sisäisiä prosessejamme toiminnan tehostamiseksi ja laadun parantamiseksi. Olemme varmoja, että Datscha Insightin avulla pystymme tekemään nopeammin päätöksiä ja tehostamaan liiketoimintaamme antamalla lukuisille käyttäjille pääsyn järjestelmään”, sanoo NCC:n projektikehittäjä Roland Brodin.

Olemme todella iloisia siitä, että NCC on valinnut Datschan yhteistyökumppanikseen.Meidän palvelumme, Datscha Insight, auttaa NCC:tä sekä kasvamaan että vahvistamaan kilpailukykyään tulevaisuuden kiinteistömarkkinoilla”, sanoo Datschan toimitusjohtaja Jacob Philipson.

Datschan palvelun avulla NCC:

  • lisää omien tietokantojensa, kuten esimerkiksi transaktioiden, omistuksien ja arvioiden, arvoa Datscha Insightin avulla, jonne voi helposti lisätä tietoja ja yhdistellä sitä jo palvelussa olevan tiedon kanssa
  • tehostaa toimintaa nopealla, helpolla ja hallitulla tiedonjaolla sekä sisäisesti että halutessaan myös ulkoisesti
  • vahvistaa omaa asiantuntemustaan ja kokemustaan visualisoimalla datan helposti joko kartoin, kuvaajin tai kaavioin.


Lisätietoja

Lisätietoja varten ota yhteyttä:

  • Jacob Philipson, Toimitusjohtaja, Datscha AB, +46 70 389 5155, jacob.philipson@datscha.com
  • Johan Hopstadius, Markkinointijohtaja, Datscha AB, +46 76 634 2005, johan.hopstadius@datscha.com
  • Markus Malamo, Maajohtaja, Datscha Oy, +358 44 989 2887, markus.malamo@datscha.com
  • Roland Brolin, Projektikehittäjä, NCC Building, +46 70 534 8903, roland.brodin@ncc.se
Jaa:
LinkedIn Twitter Facebook