Ulkoistettu arviointi

Datscha on jo vuosia tehnyt töitä parantaakseen kiinteistömarkkinan läpinäkyvyyttä sekä tarjoamaan tiedot helpommin käyttäjien ulottuville. Olemme nyt tilanteessa jossa palveluamme käyttää yli 2000 käyttäjää 500 eri yrityksessä. Yksi visioistamme on parantaa markkinan eri toimijoiden välistä yhteistyötä sähköisten välineiden avulla. Ulkoistettu arviointi on nopea tapa saada kolmannen osapuolen arvio yksittäisestä kiinteistöstä tai kiinteistösalkusta. Datscha tarjoaa välineen alan eri toimijoille ulkoistetun arvion tekemiseen yhteistyössä eri kumppanien kesken. 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME ARVIOINNISSA 

Teemme yhteistyötä kiinteistökonsulttien ja -arvioitsijoiden kanssa ja käytämme seuraavia yrityksiä yhteistyökumppaneinamme. Mikäli olet kiinnostunut saamaan yrityksesi suositeltujen arvioitsijoiden listalle, ole hyvä ja ota yhteyttä Datschan Suomen maajohtaja Markus Malamoon, puh. 044 989 2887.

CBRE Finland Oy

CBRE on maailman suurin kiinteistöneuvonantoon keskittyvä yritys ja Suomen konttori sijaitsee Helsingissä. CBRE Finland oy tarjoaa Helsingin toimipisteestä käsin monipuolisia kaupallisia kiinteistöalan palveluita koko Suomen alueelle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on erikoistunut toimistojen, kauppakeskusten, liiketilojen sekä varasto-ja logistiikkakiinteistöjen myynti-, osto-, vuokraus- ja arviointitoimeksiantoihin.

Yhteys

Tiina Kykyri, Senior Analyst, +358 50 530 4664 / tiina.kykyri@cbre.com

 

Newsec Valuation Oy

Newsecillä on Pohjoismaiden suurin arviointitiimi, joka tarjoaa parhaan mahdollisen asiantuntemuksen tarpeillesi. Suomessa Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 200 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 600 ammattilaista.

Yhteys 

Heikki Kangas, Vice President, +358 50 320 9136 / heikki.kangas@newsec.fi