PYYDÄ YHTEYDENOTTO

DATSCHA OTTAA KÄYTTÖÖN VAHVAN TUNNISTAUTUMISEN

Datscha FI /

Mitä vahvalla tunnistautumisella tarkoitetaan?

Vahva tunnistautuminen on turvatoimenpide, jota käytetään käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi palveluun kirjautuessa. Lähetämme kirjautumisen yhteydessä tekstiviestillä kertakäyttöisen koodin, jolloin voimme varmentaa Datscha-käyttäjän tiedot.

Miksi otamme tunnistautumisen käyttöön?

Tunnistautuminen otetaan käyttöön kolmesta syystä:

  1. Käyttösopimuksemme Maanmittauslaitoksen kanssa velvoittaa Datschaa raportoimaan henkilöt, joilla on pääsy MML:n tietoihin. Käyttäjien tunnistautuminen auttaa meitä suorittamaan tätä raportointia.
  2. Monet asiakkaamme hyödyntävät Datscha Insight- ja valuaatiotyökalua, joissa säilytetään asiakkaiden omaa dataa. Vahva tunnistautuminen on yksi monista tavoista, joilla huolehdimme asiakkaidemme tietosuojasta.
  3. Datscha-lisenssit ovat henkilökohtaisia. Vahva tunnistautuminen auttaa varmistamaan, että lisenssit ovat käyttäjäkohtaisia. Mikäli yrityksesi tarvitsee lisää kirjautumistunnuksia, otathan yhteyttä Datschan yhteyshenkilöösi.

Milloin tunnistautuminen otetaan käyttöön ja kuinka se toimii?

Tunnistautuminen otetaan käyttöön joulukuussa 2020. Kirjautumisen yhteydessä sinua pyydetään syöttämään kertakäyttöinen koodi, joka lähetetään sinulle tekstiviestinä.

Kun siis kirjaudut palveluun joulukuussa, sinua pyydetään vahvistamaan matkapuhelinnumerosi. Tämän jälkeen sinun tulee syöttää tekstiviestillä vastaanottamasi koodi.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä liittyen tunnistautumiseen, olethan meihin yhteydessä – vastaamme mielellämme.

LISÄÄ UUTISIA

VUOSIRAPORTTI 2020

Datscha FI /

Tiivistelmä vuoden 2020 Suomen transaktiomarkkinoista Haasteellinen 2020 – Vahva…