PYYDÄ YHTEYDENOTTO

DIGITALISAATIO TULEVAISUUDEN KIINTEISTÖMARKKINOILLA

Datscha FI /

Kiinteistö- ja rakennusalaa on kauan pidetty konservatiivisena ja vanhanaikaisena. Tietoja kiinteistöistä on ollut vaikeaa kerätä ja tietojen jakaminen tehokkaasti ja turvallisesti on aikaisemmin ollut lähes mahdotonta. Kaupallisten kiinteistöjen maailma on nykyään globaalimpi kuin koskaan, ja pysyäkseen kilpailukykyisinä, yritysten tulee löytää keino hyödyntää tietonsa voimaa ja löytää uusia mahdollisuuksia tiedon jakamisen, yhteistyön ja läpinäkyvyyden kautta.

Me Datschalla luotamme siihen, että digitalisaation avulla toiminnasta voidaan tehdä tehokkaampaa ja läpinäkyvämpää.

Haluatko lukea lisää? Lataa raporttimme digitalisaatiosta tulevaisuuden kiinteistömarkkinoilla!

LISÄÄ UUTISIA

VUOSIRAPORTTI 2020

Datscha FI /

Tiivistelmä vuoden 2020 Suomen transaktiomarkkinoista Haasteellinen 2020 – Vahva…