PYYDÄ YHTEYDENOTTO

DATSCHAN LOISTAVA TOIMINALLISUUS SÄILYY – UUDELLA ILMEELLÄ

Datscha FI /

Esittelemme ylpeinä sinulle Datschan uuden ilmeen, jonka pääset näkemään kotisivuillamme sekä myös Datscha-palvelussa.

Energinen värimaailma edustaa Datschan ja RCA:n välistä yhteistyötä, joka sai alkunsa vuonna 2019, kun RCA:sta tuli Datschan emoyhtiö. Datschan eriomainen toiminnallisuus säilyy entisellään, ja tämän yhteistyön tuloksena voimme yhdistää Datschan teknologian sekä RCA:n laajan markkina-alueen, kattaen Pohjois-Amerikan, Euroopan sekä Aasian. Näin pystymme tarjoamaan innovatiivisia sekä älykkäitä ratkaisuja kaupallisten kiinteistöjen markkinoilla.

RCA:n ja Datschan yhteistyön myötä voimme tarjota laajemman ratkaisuvalikoiman sekä täydellisemmän kattavuuden asiakkaillemme. Datscha ja RCA viettävät 20 toimintavuoden juhlapäivää samana vuonna, mikä tarkoittaa, että olemme tarjonneet yli 40 vuoden ajan asiantuntemusta kaupallisten kiinteistöjen sijoitustoiminnasta.

RCA tunnetaan maailmanlaajuisesti kaupallisten kiinteistöjen sijoitusmarkkinoiden johtavana transaktioiden, toimijoiden ja globaalien trendien asiantuntijana. RCA toimittaa ajankohtaista sekä luotettavaa dataa markkinoiden eri toimijoista, volyymeista sekä pääomasta. Datscha on maailman johtava kaupallisten kiinteistöiden tietopalvelu ja analysointityökalu. Lue lisää tästä linkistä.

LISÄÄ UUTISIA

VUOSIRAPORTTI 2020

Datscha FI /

Tiivistelmä vuoden 2020 Suomen transaktiomarkkinoista Haasteellinen 2020 – Vahva…