Ota käyttöösi markkinoiden kattavin tietopalvelu- ja analysointityökalu

Näe, miten Datscha toimiiPyydä yhteydenotto

MIKÄ ON DATSCHA?

Datscha on yrityksille tarkoitettu tietopalvelu- ja analysointityökalu, jota käytetään kiinteistömarkkinoiden analysointiin ja tutkimiseen, sekä kiinteistöjen arviointiin.

Hyödynnä dataa liiketoiminnassa

Käytä aikaa olennaiseen

Lisää uusia ulottuvuuksia päätöksentekoon

MITEN DATSCHA TOIMII?

1. Tietojen keräys

Datscha hankkii käyttöönsä tietoja alan parhailta toimijoilta.

2. Tietojen yhdisteleminen

Tiedot paketoidaan yhteen ja esitetään helposti käytettävässä ja luettavassa muodossa.

3. Toiminnallisuudet

TOIMINNALLISUUDET

Kiinteistönomistajat

Datschan kautta pääset näkemään yrityksen kiinteistöomistuksiin sekä konsernirakenteeseen. Voit hakea alueita kartalla, osoitteella, yrityksen nimellä tai Datschan mobiilisovelluksen kautta myös kaupunginosilla.  

Lue lisää

Kiinteistötiedot

Voit etsiä yksittäistä kiinteistöä kiinteistötunnuksen, osoitteen tai kartan avulla. Informaatio pitää sisällään mm. kiinteistön lainhuudollisen omistajan sekä vuokraoikeuden haltijan, kiinteistön kerrosalan, kiinteistötyypin, rakennusvuoden, kiinteistörajat sekä rakennusten ja tontin pinta-alat.

Lue Lisää

Vuokralaistiedot

Vuokralaisominaisuuden avulla löydät tiedot kiinteistöjen vuokralaisista kattavasti koko Suomen alueelta. Voit etsiä vuokralaisia esimerkiksi nimen, Y-tunnuksen, kiinteistötunnuksen sekä toimialaluokituksen perusteella. Haun tulokset näet joko kartalla tai listana.
 
 

Lue lisää

Markkinainformaatio

Datschan markkinainformaation kautta pääset käsiksi vuokratasoinformaatioon, vajaakäyttöasteisiin sekä tuottovaatimuksiin 51 eri kunnasta, usean palveluntarjoajan tuottamana. Kaikki tiedot voi nähdä myös kartalla, missä markkina-alueiden rajat ja kiinteistöt ovat helposti verrattavissa.
 

Lue Lisää

Transaktioseuranta

Datschaan päivitetään viikoittain lainhuutoon perustuvat kiinteistökaupat suoraan kauppahintarekisteristä, jonka avulla pystyt tarkastelemaan haluamasi tietoja kartalla, listana tai Excel -tiedostona. Datschan transaktioseuranta kerää tiedot kaikista yli 4 miljoonan euron kiinteistökaupoista Suomessa ja tiedot pitää sisällään kauppaan kuuluvat kiinteistöt, niiden sijainnit kartalla, ostajan ja myyjän sekä hintatiedon (mikäli se on tiedossa).

Lue lisää

Valuaatio

Kiinteistön arviointi- ja tuottoarvoanalyysityökalu yhden tai useamman kiinteistön arviointiin.Tuottoarvoanalyysi on työkalu yhden tai useamman kiinteistön markkina-arvon laskemiseen

Lue lisää

Datscha Insight

Datscha Insight mahdollistaa oman kiinteistödatan tuomisen Datschan palveluun, missä voit yhdistellä, jakaa ja visualisoida dataa mahdollisimman helposti ja kattavasti. Datscha Insight on uusi moduuli, jonka avulla voit lisätä omien tietokantojen käytettävyyttä ja arvoa sekä tehostaa toimintaasi.
 

Lue lisää

Karttarajapinta

Karttojen perusmateriaalit pitävät sisällään kartan ja satelliittikuvat koko Suomen alueelle, ilmakuvat Suomen suurimpiin kaupunkeihin sekä kiinteistörajat koko Suomen alueelle.

YLI 750 ASIAKASYRITYSTÄ KÄYTTÄÄ DATSCHAA

Kiinteistömanagerit ja -konsultit

Kattavat vuokralais- ja markkinatiedot päätöksenteon avuksi

Kiinteistöomistajat ja -sijoittajat

Visualisoi kiinteistöportfoliosi ja löydä potentiaalisia sijoituskohteita

Rakennuttajat ja kiinteistökehittäjät

Etsi yksityiskohtaisia kiinteistö- ja kohdetietoja helposti ja nopeasti.

Kiinteistöpalveluiden tarjoajat

Löydä tietoa kiinteistömarkkinoista kattavasti ja helposti.

Muut ammattilaiset

Etsi yksityiskohtaisia kiinteistö- ja kohdetietoja helposti ja nopeasti.

SEURAAVAT TAPAHTUMAT

Haluatko nähdä,
miten Datscha toimii?