Black Friday lähestyy. Oletko valmis? Vuoden vilkkain tarjouspäivä tulee jälleen 23.11, mutta me Datschalla otimme pienen varaslähdön. Datschalla Black Friday alkaa jo nyt!

 

Hukkaan heitettyä aikaa Excel-taulukoiden parissa

Yritykset käyttävät edelleen kallisarvoista aikaa manuaaliseen laskentataulukoiden päivittämiseen ja muokkaamiseen. Kaikkien kiinteistötietojen käsitteleminen manuaalisesti voi aiheuttaa päänsärkyä ja jopa inhimillisiä virheitä. Siksi olemme kehittäneet palvelun, joka ratkaisee tämän ongelman. Datscha on selainpohjainen palvelu, joka kerää, kokoaa yhteen ja visualisoi julkista ja yksityisomistuksellista kiinteistödataa.

Haluaisitko säästää aikaa Datschan avulla? Nyt on oikea hetki tutustua palveluumme.

Kun allekirjoitat sopimuksen Black Friday -kampanjan aikana (viimeistään 21.12.2018) saat valita alla olevista vaihtoehdoista:

Platinalisenssi kultalisenssin hinnalla

Säästät 26 %

Platinalisenssi on Datschan kattavin lisenssi. Se pitää sisällään kaikki kultalisenssin ominaisuudet, sekä lisäksi transaktioseurannan ja kiinteistöomistajahaun. Black Friday -kampanjan aikana saat tehokkaan platinalisenssin kultalisenssin hinnalla.

Kultalisenssi hopealisenssin hinnalla

Säästät 20 %

Kultalisenssi on Datschan suosituimmista lisensseistä. Kultalisenssillä saat kaikki hakutoiminnot, kattavan markkinainformaation, kiinteistökaupat kauppahintarekisteristä sekä valuaation. Kampanjan aikana saat kattavan kultalisenssin hopealisenssin hinnalla.

Valinnainen lisämoduuli puoleksi vuodeksi

Oletko harkinnut lisämoduulin hankintaa? Black Friday -kampanjan aikana saat veloituksetta puoleksi vuodeksi käyttöön joko Transaktio- tai Vuokralainen Plus-moduulin.

Tutustu lisensseihin tästä.

Haluatko tietää lisää? Autamme mielellämme sinua löytämään omaan liiketoimintaasi parhaiten sopivan ratkaisun. Pyydä yhteydenotto, niin kerromme lisää!

 

October 23, 2018