Oletko ratkaisukeskeinen? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta B2B-myynnistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme New Client Acquisition Manager!

Etsimme sinua

Datscha Oy etsii New Client Acquisition Manageria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen meidän toimipisteelleen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Datschalle.

New Client Acquisition Managerina päävastuunasi on auttaa asiakkaitasi tehostamaan ajan käyttöään ajankohtaisen datan avulla tarjoten kiinteistötietoa vaivattomasti ja nopeasti Datschan SaaS-palvelun avulla. Vastaat tehtävässäsi uusasiakashankinnasta päämäärätietoisella aktiivisuudella ja tällä hetkellä asiakaskuntaan kuuluu mm.: kiinteistöomistajia, konsultteja, pankkeja, rakennuttajia ja kiinteistökehittäjiä. Datschalla pääset työskentelemään laadukkaan brändin ja kiinteistömarkkinoilla eniten käytetyn tietopalvelu- ja analysointityökalun parissa. Datschalla olet osa pientä, yrittäjähenkistä ja dynaamista tiimiä. Meidän toimistot sijaitsevat Helsingin lisäksi Tukholmassa ja Lontoossa.

Keitä me olemme?

Datscha on Pohjoismaiden johtava selainpohjainen kaupallisen kiinteistöliiketoiminnan analysointityökalu, jonka tarina on alkanut 1990-luvulla. Tällä hetkellä Datscha on Pohjoismaiden eniten käytetty palvelu kaupallisten kiinteistöjen arviointiin ja sitä käytetään yli 750 yrityksessä. Uskomme, että kiinteistömarkkinoiden tulevaisuus on digitalisaatiossa, läpinäkyvyydessä ja uusien innovaatioiden hyödyntämisessä. Joulukuussa 2019 Datschan osti Real Capital Analytics (RCA), joka tarjoaa tietoa liikekiinteistösijoituksen trendeistä, toimijoista ja kaupoista yli 140 maassa.
Lisätietoja voit lukea täältä.

Pääasialliset tehtävät

  • Potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi
  • B2B-myyntityö
  • Palvelun hyötyjen osoittaminen asiakkaalle

Odotamme sinulta 

  • Kokemusta B2B-myyntityöstä
  • Näyttöä uusasiakashankinnassa onnistumisesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittyä kiinteistöalan moniosaajaksi
  • Kansainvälisen organisaation sekä monipuoliset uramahdollisuudet
  • Osaavan ja kannustavan tiimin tuen

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@clevry.com).

Hae paikkaa tästä.