Matti Uusivirta

Matti on vastannut Suomen operatiivisesta toiminnasta jo keväästä 2014 lähtien. Hänen työtehtäviin kuuluu asiakkuuksien hallinta, uuden liiketoiminnan kehittäminen, tiimin hallita sekä tuotekehittelyn suunnitteleminen. Matin mielestä Datschalla työskentelyssä parasta on kollegat, tiimityöskentely sekä pintaan nousevat haasteet, jotka vaativat ongelmanratkaisukykyä.

Datscha Matti Uusivirta

Mitä odotat vuodelta 2021?

Vuodelta 2021 eniten odotan että meidän pikku prinsessa Amanda kasvaa ja saa olla terveenä!

Emma Kaasinen

Emma on toiminut Customer Success Managerina Suomen tiimissä syksystä 2019 asti. Käytännössä Emma tekee parhaansa että Datscha-palvelun käyttäjät ovat tyytyväisiä! Hän järjestää erilaisia koulutuksia, joissa harjoitellaan Datschan käyttöä sekä keksitään yhdessä uusia käyttötapoja organisaatioiden tarpeisiin. Koska Emma tapaa niin paljon erilaisia asiakasyrityksiä ja oppii lisää heidän tieto-tarpeistaan, onkin luonnollista että hän toimii viestinviejänä Datschan Ruotsissa toimivan tuotekehitystiimin suuntaan. Vuodelta 2021 Emma odottaa, että voisi tavata asiakkaitaan kasvotusten erilaisissa Datscha-tapahtumissa.

Datscha Emma Kaasinen

Mikä on parasta Datschalla työskentelyssä?

Datschalla parasta on aivan ehdottomasti tiimi, jonka kanssa tätä työtä saa tehdä. Matti Uusivirta on lähin kollegani, jonka kanssa tiimityö toimii saumattomasti! Toki minusta on äärimmäisen palkitsevaa auttaa niin konkreettisesti palvelumme käyttäjiä suoriutumaan omassa työssään tehokkaammin.

Ole meihin yhteydessä!

Pyydä yhteydenotto.

Matti Uusivirta
Head of Sales, Finland
Cell +358 40 865 1413
matti.uusivirta@datscha.com

Emma Kaasinen
Customer Success Manager
Cell +358 40 184 0991
emma.kaasinen@datscha.com